Oplevering – Venray (3)

We zijn wederom in Venray en willen deze prachtige oplevering ook graag met jullie delen. Deze moderne, zwarte, hoge kastenwand komt namelijk erg mooi samen met het volledig witte kookeiland. En wat helemaal bijzonder aan dit kookeiland is, is dat aan de rechterzijde van het Corian aanrechtblad de wijnkoeler er volledig in verwerkt is. Dat is pas echt een staaltje maatwerk, waar we best trots op zijn.

Wij worden blij van dit soort mooie ontwerpen en de fijne samenwerking met deze familie. Want dit doen wij niet alleen, dit is teamwork! De reactie van de klant geeft een mooi inkijkje in de totstandkoming van dit eindresultaat:

“Ons plan voor een nieuwe keuken werd een heel project. Het moest een ruimte worden waarin we fijn konden vertoeven. Een ruimte waarin je samen kan komen en niet meer wilt en hoeft te verkassen, omdat alles gewoon klopt. Waar de keuken onderdeel is van het totale interieur en zodanig gepositioneerd is dat degene die het eten bereidt altijd in contact blijft met de rest van het gezelschap.

Met dit verhaal en het aftasten van onze smaak in de showroom in Wanssum is Lianne voor ons aan de slag gegaan. In haar eerste ontwerp slaagde ze er al in om de juiste contouren te schetsen. We werden geraakt door het ontwerp en zijn van daar uit verder gaan inrichten en finetunen. Over de materiaalkeuze hebben we wat langer gedaan. We gingen voor een modern en strak ontwerp, maar wilden niet dat het door de materiaalkeuze kil zou worden. Tijdens een overleg met Lianne in de vestiging in Malden vielen de kaarten op zijn plek. Met de stalen van de materialen liepen we zo de aangrenzende showroom in van Interieurstudio ‘Woon à la carte’ die op dezelfde verdieping gevestigd is. In eerste instantie was het Lianne die de materialen combineerde met de natuurlijke materialen van deze woninginrichter, waardoor we meteen een beter gevoel kregen over de sfeer die onze nieuwe keuken zou uitstralen. Later heeft Myra van ‘Woon à la carte’ dit samen met ons en in afstemming met Lianne nog verder uitgewerkt, waardoor er een mooi evenwicht is ontstaan in vormen en gebruikte materialen.

Het project is ten einde en wij zijn superblij met het resultaat!”