Oplevering – Uden

De familie Verstegen uit Uden kwam met een leuke uitdaging en mooie wensen! Een keuken met veel hoeken, waar ze graag met meerdere personen in willen koken.
Het resultaat: een hele mooie, werkbare keuken, waarin maatwerk helemaal tot zijn recht komt. Wij zijn meer dan tevreden met dit prachtige resultaat en gelukkig wij daarin niet de enige.
Lees hier de review met veel mooie woorden van deze lieve familie:

“Na 23 jaar koken in een eenpersoons keuken waren we toe aan een verandering van het geheel. Een kookeiland was gewenst, echter door de ruimte niet uitvoerbaar dachten wij. Totdat we in contact kwamen met De Mulder Keukens. Het resultaat is verbluffend, weliswaar geen eiland, maar een schiereiland. Het voordeel van een eiland is ook nu gewaarborgd en we kunnen zelfs met 3 personen tegelijk in de keuken werken. Het voordeel van een keuken op maat komt hier ook goed tot zijn recht, daar elke ruimte effectief wordt benut. Hadden we in de oude opstelling nog de oude vertrouwde hangkasten, nu is er alleen nog een apparatenwand aanwezig en de onderkasten zijn van ruime lades voorzien zodanig dat we nu zelfs meer bergruimte hebben dan voorheen.

Het blijkt maar weer dat een goed advies alleen dan kan worden uitgebracht als men over een uitgebreide kennis beschikt. Ook een goede plaatsing is alleen mogelijk met een team van medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn en waarbij kwaliteit en service voorop staan. Wij zijn blij en dolgelukkig dat we een keuken hebben laten plaatsen door De Mulder Keukens op Maat.”