Oplevering – Hout-Blerick

Ditmaal vormde Hout-Blerick niet het decor voor de plaatsing van een keuken of een op maat gemaakt meubelstuk, maar voor de totaal-aanpak van het gehele interieur. Naast de prachtige royale leefkeuken, waar met familie en vrienden plaatsgenomen kan worden aan het verlengde keukenblad, is ook de haard een échte eye-catcher! Ieder afzonderlijk deel in deze woning is een lust voor het oog en gezamenlijk vormt het een heerlijk sfeervol geheel.

De lieve woorden van deze leuke familie geven een mooie indruk van hoe gelukkig ze zijn met onze aanpak én het eindresultaat:

“Na een bezoek aan de showroom van De Mulder Keukens in Wansum waren we zeer verrast over de vele mogelijkheden die ze te bieden hebben. Na een afspraak thuis met Ferdie zaten we direct op één lijn en besloten we om het hele interieur bij hun te kopen. De plaatsing van de keuken, haard en kasten is naar volle tevredenheid verlopen. Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht door uiterst professioneel personeel! Kortom, zeer aan te bevelen!”