Oplevering – Boxmeer

In Boxmeer hebben we deze prachtige moderne en greeploze keuken, in de kleuren wit en Brazz, op mogen leveren. Deze keuken is helemaal afgemaakt met de hoogstaande apparatuurlijn van Gaggenau. Een keuken waar de lieve familie én hobby kok meer dan in vooruit kunnen. Wij hebben de samenwerking met deze familie als zeer prettig ervaren! Hieronder lees je hun ervaring:

“Een nieuw te bouwen huis betekent ook een nieuwe keuken. Aangezien we ongeveer 20 jaar geleden de keuken in onze vorige woning hadden vernieuwd, wisten we wat we wel en wat we niet wilden. Thea en ik houden beiden van koken, ik ben jaren lid geweest van CCN, Cuisine Culinair Nederland, een kookclub voor de echte hobby kok. Dus een goede kwaliteit van apparaten en keuken zijn goed aan ons besteed.  Met dat als basisgegevens kon onze oriëntatieronde langs de diverse keukenleveranciers beginnen. We hadden een short list gemaakt van de keukenleveranciers die we wilde bezoeken. Als eerste adres op ons lijstje stond de leverancier die 20 jaar geleden ons een mooie Siematic keuken had verkocht.

Het tweede adres op ons lijstje was: ‘De Mulder Keukens’. Waarom dit bedrijf?
Een goede vriend van ons had een erg mooie en kwalitatief hoogstaande keuken door dit bedrijf laten plaatsen en wat zeker ook meespeelde in onze keuze, was dat de producent van de FDM-keukens een dorpsgenoot van Thea was. Deze ondernemer, Harold, staat in dit dorp bekend als een erg kundig vakman en als een sympathiek en correct iemand.
Dus op naar FDM-keukens. Na dit bezoek in Wanssum hoefden we niet verder met onze short list. Waarom niet? We werden prettig en correct ontvangen en op een vakkundige manier uitgebreid te woord gestaan door Lianne. Deze vakkundige en correcte manier van werken door het ‘team FDM’ hebben wij vanaf het eerste bezoek tot en met de plaatsing van de keuken zo ervaren. Lianne heeft daarbij dit proces uitermate kundig en goed gestuurd en bewaakt.

Dit alles heeft erin geresulteerd dat wij nu de gelukkige en trotse bezitters zijn van een mooie ‘De Mulder Keuken’ op maat voor ons gemaakt,  waarbij de verhouding: prijs/kwaliteit  helemaal klopt.”

Jacques en Thea Botden