Oplevering – Arcen

De familie Smits uit Arcen meldde zich bij ons met hun speciale keukenwensen. Ze wilden graag een plek creëren om samen te komen, te relaxen en eindeloos te genieten. Het eindresultaat is een stijlvolle, ruime keuken waarin maatwerk van kastje tot aanrechtblad terugkomt. Wij zijn bijzonder tevreden met dit mooie resultaat. Gelukkig waren Ron en Simone dat ook:
“Bijzonder trots zijn we op onze nieuwe keuken. Dit alles is een resultaat van de goede samenwerking die wij hebben mogen ervaren met het gehele team van De Mulder Keukens op Maat. Vanaf het eerste contact tot en met vandaag hebben wij het gevoel dat we echt als klant behandeld worden en dat ze er alles aan zullen doen om jouw droom keuken te realiseren.
Het persoonlijke contact, de snelle en vakkundige opvolging en het vakmanschap in alle geledingen van de organisatie.

Van verkoop, tot de vakmannen die de keuken plaatsen/monteren, tot de begeleiding tijdens het gehele traject, alles klopte en voelde je dat er een team van mensen met jouw droomkeuken bezig is.

In een paar worden: Klasse! De klant is echt nog koning. Top kwaliteit en Service met een hoofdletter. Ze maken het zeer zeker echt waar bij de Mulder!”