Onze werkwijze

Samen met jou gaan we graag aan de slag om je droomkeuken te realiseren. Om tot een prachtig eindresultaat te komen doorlopen we verschillende stappen.

Geef ons je droom…

Bij het intakegesprek begint de echte reis naar jullie droomkeuken. Wij zorgen voor de koffie, de inspiratie, de passie en de kennis. Aan de hand van jullie input komen wij tot een eerste, geheel vrijblijvend advies. Hierin presenteren we een eerste ontwerp van jullie droomkeuken, inclusief een schets van de ideale opstelling, de ideale materiaalkeuze en de gewenste apparatuur. Pas als jullie net zo enthousiast worden van ons advies als wij, gaan wij aan de slag met een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op jullie wensen en behoeften, inclusief 3D-schetsen met verschillende aanzichten.

En wij maken hem werkelijk!

Wij voorzien jou en je aannemer van volledige installatietekeningen, opdat je weet welke voorbereidingen er getroffen dienen te worden om jouw keuken op maat te realiseren. Nadat we een overzichtelijke planning aan hebben geleverd kan het échte werk beginnen; ons enthousiaste montageteam gaat aan de slag met het monteren van de keuken. Omdat wij veel liefde en aandacht in de keuken op maat stoppen, hebben we zo’n drie dagen nodig om de keuken te monteren. Na de volledige montage van de monteurs komen we graag na een week nog eens langs om jullie keuken definitief op te leveren. We nemen alle tijd om alles rustig langs te lopen, de apparatuur uit te leggen zodat jij je helemaal thuis voelt in jouw nieuwe droomkeuken.