Algemeen onderhoud van uw keuken

Uw keuken is de plek waar u uw eten bereid, daarom is het belangrijk dat de keuken hygiënisch en schoon is.

Daarbij hebben steeds meer mensen een keuken die grenst of overgaat in het leefgedeelte, dus een frisse aanblik is hier extra belangrijk.

Je zit een stuk comfortabeler als je een opgeruimde en schone keuken inkijkt. De keuken is ook een plek waar gewerkt wordt, dus het is logisch dat hij sneller vies wordt dan de rest van het huis. En ook al wordt er niet in gewerkt, stof heb je altijd.

Wij hebben een aantal tips om je keuken gemakkelijk schoon te houden. Wees wel altijd voorzichtig met schoonmaakmiddelen, sommige middelen bijten en/of kunnen schade aan de keuken veroorzaken. Lees altijd goed de bijsluiter en bij twijfel altijd eerst proberen op onzichtbare plekken of neem voor de zekerheid even contact met ons op.

Wij willen u erop wijzen dat de verschillende materiaalsoorten een eigen gebruiksaanwijzing nodig heeft. Schoonmaakmiddelen die bij het ene resultaat een goed effect bieden, kunnen bij andere materialen juist schade aanrichten. Het beste is om altijd eerst met warm water zonder toevoegingen te proberen. Zeker wat de keuken zelf betreft.

Wij hopen dat u door het lezen en opvolgen van deze informatie nog langer kunt genieten van uw bijzondere maatkeuken.