Dit zijn wij

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime ervaring. We vertellen je graag wat meer over onszelf en onze achtergrond, zodat je precies weet wie er bijdragen aan jouw droomkeuken!

Maak kennis met ons team

Dit zijn onze mensen

Ferdie de Mulder

Eigenaar

Ik ben Ferdie de Mulder en ik woon samen met mijn vrouw Annemarie (ook werkzaam in ons bedrijf) en twee kinderen in Wellerlooi. Al mijn hele leven ben ik bezig met mijn passies: werken met mijn handen, werken met keukens en werken binnen teamverband. Inmiddels ben ik eigenaar van De Mulder Keukens op Maat en dit doe ik met heel veel plezier!

Lianne Verdijk

Keukenadviseur

Ik ben Lianne Verdijk en ik woon in Nieuw-Bergen. Creativiteit en design hebben, zowel privé als zakelijk, altijd centraal gestaan voor mij. Ik geniet van het creëren van iets uit niets, zoals meubels, sieraden en overige decoratie. Deze eigenschappen kwamen perfect tot hun recht gedurende mijn opleidingen ‘Interieurdesigner’ en ‘Study to Pro Interior Designer’.

Stephan Lammens

Keukenadviseur

Mijn naam is Stephan Lammens en ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Ysselsteyn. Al mijn hele leven ben ik bezig met creativiteit en design, gecombineerd met keukens. Ik geniet van het creëren van iets uit niets. Deze eigenschappen kwamen perfect tot hun recht gedurende mijn opleidingen ‘MTS Hout- en Meubilerings College’, ‘Chef wonen- binnenhuisadviseur’ en de ‘HTS Kunstacademie’.

Sabrina Sijbers

Keukenadviseur

Mijn naam is Sabrina Sijbers-Reijnders en ik woon samen met mijn man en tweeling in Venray. Ik ben een interieurontwerpster in hart en nieren en combineer deze eigenschap met een bouwkundige achtergrond. Ik hou me graag bezig met alle ontwikkelingen op het gebied van maatwerkkeukens en doe daarmee veel ideeën op om de perfecte keuken mee te ontwikkelen.

Guus Valckx

Werkvoorbereider

Mijn naam is Guus Valckx en ik woon in Well. Ik heb de opleiding tot meubelmaker in Maaseik (België) gedaan. Hier heb ik het vak op een ambachtelijke manier geleerd. Bij De Mulder Keukens op Maat ontwikkel ik me verder als werkvoorbereider. Het is mooi om een droomkeuken tot in detail uit te mogen te werken en deze vervolgens werkelijkheid te zien worden.

Rudy Cornelissen

Monteur

Mijn naam is Rudy Cornelissen en ik woon met mijn gezin in Well. Ik heb de opleiding LTS Bouw en deeltijd MBO Meubel en Interieur Bouw gedaan. Ik heb ruim 20 jaar bij een ambachtelijk meubel- en interieurbedrijf gewerkt en deze ervaring zet ik graag in om naar de wens van de klant, samen met ons team, een mooie droomkeuken of interieur te bouwen, te creëren en te realiseren.

Joey Fila

Monteur

Mijn naam is Joey Fila en ik woon samen in Well. Ik heb de opleiding meubelmaker: (scheeps-) interieurbouwer / allround interieurbouwer gedaan. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de scheepsinterieurbouw, heb ik de overstap gemaakt naar keukens. Het doet me goed, om samen met een mooi team en tevreden klanten, een mooie droomkeuken of interieur op maat te realiseren.

Annemarie de Mulder

Eigenaresse

Ik ben Annemarie de Mulder, moeder van 2 zoons en de vrouw van Ferdie. Na ruim 11 jaar met veel liefde en plezier in het speciaal onderwijs te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Een grote overstap, maar het is bijzonder om dit bedrijf samen Ferdie en ons team te runnen. Ik ben vooral achter de schermen werkzaam, maar maak graag tijd voor een praatje.