Yes! Genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen!

Blog – oktober 2019

Wauw wat een mooi en groot compliment: we zijn genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2020. Deze nominatie is een enorme eer voor ons gehele team dat, naast onze vestiging in Malden, sinds begin 2018 actief is vanuit Wanssum. Dat doet ons echt heel erg goed!

Dat ze aan ons denken voor deze nominatie is al een prachtig compliment. Voor ons gevoel zijn we nog maar net bezig met het goed neerzetten van ons verhaal in Wanssum. Iedere dag opnieuw werken we hier met ons hele team heel hard aan. Dat dit hier in de omgeving wordt gezien en goed wordt ontvangen, doet ons echt goed. Daar doen we het voor! Daarom is het extra gaaf dat wij ons verhaal ook op het grote podium van de Venrayse Ondernemersprijzen mogen vertellen.

Ondanks dit gegeven moesten we toch nog wel even nadenken over deze mogelijke nominatie. Want willen we dit “circus” wel? En zijn we daar wel klaar voor? De periode van de bekendmaking van de genomineerden (september) tot en met de prijsuitreiking (januari) is bij ons een hele drukke periode. Daarom hebben we deze vraag teruggekoppeld aan het team. Want wat vinden zij hiervan en wat willen zij? Want we doen dit samen of we doen het niet! Het team was enorm enthousiast en al snel werd duidelijk dat we dit compliment niet aan ons voorbij mochten laten gaan. Daarbij is het thema dit jaar: ‘grensverleggend’. Dus samen gaan we dit (mogelijk) maken!

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zouden we half september te horen krijgen of we officieel genomineerd zijn. De avond voordat we op vakantie gingen hoorden we dat we officieel genomineerd waren. Wauw!! Hier hebben Ferdie ik samen even van genoten tijdens onze vakantie. Direct na onze vakantie hebben we dit nieuws met het team gedeeld en gevierd. Het is fijn dat we het nu eindelijk openlijk mogen delen en aan iedereen kunnen vertellen.

Grensverleggende ervaring

We zijn nu al volop aan het brainstormen en overleggen hoe wij ons verhaal, passend bij het  thema, aan de jury en het publiek willen gaan vertellen. Hierover praten en brainstormen met je team werkt al grensverleggend. Want ons verhaal wordt nóg duidelijker; het team nóg sterker en het werk nóg leuker! De nominatie heeft ons dus al heel wat moois gebracht, maar het zou stiekem toch wel heel gaaf zijn als het allemaal samenkomt met de uitreiking op donderdag 9 januari 2020 in de Schouwburg in Venray.
We gaan het zien en vooral ook meemaken! De nominatie pakken ze ons in ieder geval niet meer af. We gaan samen met ons team en de andere genomineerden een mooie en leerzame tijd tegemoet en daar gaan we enorm van genieten! En natuurlijk houden we jullie van al dit moois op de hoogte.

MKB Grens en Maas, Smaakmakers van de regio, wat fijn dat jullie ons hebben gezien en aangedragen om wie wij zijn. Laten we zeggen: jullie hebben een goede smaak! 🙂 Dankjewel!

Geschreven door: Annemarie de Mulder