Welkom bij De Mulder Keukens op Maat

Blog – november 2019

Een nieuwe klant loopt bij ons de showroom in; stuurt een mailtje/vult het contactformulier in of belt ons op. We kijken dan samen naar een goed moment en locatie voor het intakegesprek. Het plannen van een afspraak is bij ons ook maatwerk. We zitten niet vast aan openingstijden en plannen graag een afspraak wanneer het ons beide goed uitkomt. Ook kijken we of dit het beste in de showroom in Malden, in Wanssum of bij jou thuis kan plaatsvinden. We nemen graag de tijd voor het gesprek, want bij het intakegesprek begint de echte reis naar jouw droomkeuken.

Voorafgaand aan het intakegesprek vragen wij je om je alvast te oriënteren. Wat wil je? Wat vind je mooi? Wat zijn je wensen? We vragen je eens rond te kijken op social media of onze website; door onze showroom te lopen of in een Woonmagazine te bladeren. Maar je mag ook volledig blanco het intakegesprek in gaan. Wij presenteren dan graag álle mogelijkheden.

Wij zorgen voor de koffie, de inspiratie, de passie en de kennis. Tijdens het intakegesprek gaan we rustig en geheel vrijblijvend in gesprek om al je voorkeuren en wensen te bespreken. Om tot een volwaardig en vrijblijvend advies te komen, hebben we wel wat input nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: foto’s van keukens die je mooi vindt; maten en bouwtekeningen; voorkeur voor kleuren; wensen en stijlen en keuzes in apparatuur.

Aan de hand van jouw input komen wij tot een eerste, geheel vrijblijvend advies. We presenteren een eerste ontwerp van jouw droomkeuken, inclusief een schets van de ideale opstelling en de ideale materiaalkeuze, gecombineerd met de gewenste apparatuur. Als iedereen enthousiast is, maken we een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op de wensen en behoeften, inclusief 3D-schetsen met verschillende aangezichten. Je krijgt alle ruimte en tijd om onze offerte te laten bezinken en op- of aanmerkingen aan ons door te geven. Wanneer het helemaal goed voelt, worden de handtekeningen gezet en gaan wij aan de slag met jouw droomkeuken!

Klantervaring familie Hermans

Hieronder lees je hoe de familie Hermans het proces ‘van binnenkomen bij ons in de showroom tot en met de realisatie van hun droomkeuken’ heeft ervaren:

“We hadden een nieuw huis gekocht dat geheel gerenoveerd ging worden. We hebben overuren gedraaid op Pinterest en hadden het perfecte plaatje in ons hoofd. Samen zij we op zoek gegaan naar een keuken die een eyecatcher in ons huis zou gaan worden. Bij andere keukenboeren kregen we niet duidelijk wat we echt wilden. We besloten daarom om naar De Mulder Keukens op Maat te gaan. Want daar hadden we goede ervaringen over gehoord. Toen we in de showroom waren, wisten we meteen dat we hier onze keuken gingen vinden. Zoveel mooie keukens en een heel hartelijk ontvangst door Lianne. We kregen steeds meer ideeën over wat we mooi vinden en Lianne nam ons mee in verschillende mogelijkheden waar we zelf nooit aan hadden gedacht. We kwamen voor een witte keuken, maar al snel gingen we over naar een antraciet kleur keuken met een kookeiland. Omdat dit een grote overgang was, riep dit tussendoor ook veel twijfels en vragen op. Lianne was altijd bereikbaar om deze twijfels mee te onderzoeken, waardoor er weer rust kwam en steeds duidelijker werd wat we echt wilden. Om tot hier te komen hebben we de indeling, kleur en materialen vaak veranderd, wat vervolgens weer snel werd uitgewerkt door Lianne. Hierin was ze heel toegankelijk, geïnteresseerd, enthousiast en voelde ze heel goed aan wat wij wilden. Wij keken vooral naar wat we mooi vonden, zij hielp ons om ook te kijken naar wat praktisch was. Zo kwam onze droomkeuken (van hoge kwaliteit) tot stand bij De Mulder Keukens op Maat waar we heel erg blij mee zijn en wat we iedereen kunnen aanbevelen!”

De opgeleverde keuken van de familie Hermans.

We zijn erg dankbaar voor dit verhaal van de familie Hermans. We vinden het super fijn om te horen dat we samen hun droomkeuken hebben kunnen realiseren. Daar doen we het voor! Spreekt dit je aan? Voel je vrij om ons te mailen, te bellen of eens vrijblijvend binnen te lopen.

Geschreven door: Annemarie de Mulder