Open dag Wanssum zaterdag 28 december

Blog – december 2019

Normaal gesproken zijn wij in Wanssum op zaterdag uitsluitend op afspraak open. Maar op zaterdag 28 december openen we onze deuren in Wanssum van 10.00u tot 16.00u voor een inspirerende open dag! Kom je ook?

We openen onze deuren bewust na de kerstdagen. Want we vinden dat je de kerstdagen moet doorbrengen in je eigen keuken of in die van familie en vrienden. Gezellig samen kletsen, eten, borrelen, cadeautjes uitpakken en een spelletje spelen. Maak verbinding met elkaar en zorg voor veel gezelligheid, liefde en eetlust deze kerstdagen. Wanneer je dan veel tijd binnen hebt doorgebracht, en er graag even op uit wilt na die kerstdagen, dan ben je van harte welkom aan de Stayerhofweg in Wanssum!

Wij vinden dat een open dag je vooral moet inspireren. Niet alleen wanneer je nog op zoek bent naar een nieuwe keuken, maar vooral ook wanneer jouw droomkeuken al geplaatst is. Die dag zijn wij allemaal in de showroom aanwezig, zodat we jou te woord kunnen staan bij alle vragen en verhalen die je over jouw droomkeuken aan ons kwijt wilt.

Wat kun je nog meer verwachten?

Ook zal er die dag een BOSCH-kok aanwezig zijn. Deze kok kan je uitleg geven over alle BOSCH keukenapparaten en zal proberen al je vragen te beantwoorden. Zeker wanneer je al apparaten in je keuken hebt van BOSCH, is het extra de moeite waard om eens langs te komen. De kok, maar wellicht ook andere mensen die er dan zijn en ook deze apparaten hebben, kunnen jou inspireren over wat je allemaal met bijvoorbeeld je (stoom)oven kunt doen. Je zult ervan balen dat je die tips nog niet kende met de kerstdagen en staat te popelen om ze direct thuis uit te gaan proberen. 🙂

Natuurlijk zorgen wij samen met de kok voor wat lekkers te eten en gezelligs te drinken. Want naast al het moois wat er te zien en te horen is, moet er ook ruimte zijn voor wat gezelligheid. Zeker na de kerstdagen is het fijn om die gezelligheid en dat lekkere eten en drinken nog even vast te houden, toch?

In Malden zijn we die dag ‘gewoon’ geopend en is er geen speciale open dag. Uiteraard staan we je aan de Sluisweg in Malden ook graag te woord en willen we je graag inspireren. In Malden organiseren we jaarlijks een private diner voor genodigden. We eten, drinken en praten dan graag over jouw nieuwe droomkeuken en alles wat daarin zit.

We maken ons nu eerst op voor het kerstdiner en zien je daarna graag op zaterdag 28 december tussen 10.00-16.00u op de Stayerhofweg 2b in Wanssum.


* Lach * feest * koester * wens * heb lief * verwonder *
* Wij wensen jullie allemaal hele fijne kerstdagen! *

Groetjes team De Mulder Keukens op Maat

Geschreven door: Annemarie de Mulder