Het is wat het is!

Blog – november 2020

Vorige week (29 oktober) toonden we op onze Facebookpagina een actie van Miele. Daarin lieten we weten dat wanneer je vier apparaten van Miele in je keuken koopt (denk hierbij sowieso aan een inductiekookplaat met kookveldafzuiging en/of een koelkast, vaatwasser, stoom-, combioven, koffieapparaat) je een klein formaat Big Green Egg cadeau krijgt. Deze actie komt geheel vanuit Miele en natuurlijk vinden wij het leuk om een dergelijk ‘extraatje’ een keer aan te mogen bieden. We leggen je graag ook uit waarom wij het zelf niet nodig vinden om onze keukens te labelen met acties of aanbiedingen.

Helaas zijn er keukenzaken in Nederland die tot een cowboywereld behoren. Je hoort dat je bij die keukenzaken tot wel de helft van de eerst aangegeven prijs kan onderhandelen. Voel jij je dan nog serieus genomen?! Wij nemen jou en je wensen graag heel serieus en zullen deze dan ook met grootst mogelijke zorg uitwerken tot jullie droomkeuken.

Onze maatwerk keukens maken wij in onze eigen fabriek. De ambacht en de materialen; daar hangt een prijskaartje aan. Echter, in het maatwerk, de materialen van onze keukens, maar ook in het geven van advies, daar zetten we altijd een eerlijke prijs tegenover. Dit hoeft echt niet altijd onbetaalbaar te zijn, wat sommigen denken. We leggen ons kostenplaatje dan ook graag aan je uit.

Geef ons je droom en we maken hem samen bespreekbaar.

Het is zeker belangrijk om over de prijs te praten, want een nieuwe keuken en/of interieur is geen pakje boter. Maar wij hebben geen acties of aanbiedingen nodig om het mooier te maken. Het is wat het is! Wij besteden altijd veel tijd en aandacht om samen met jullie die droomkeuken te verwezenlijken. Er is met ons product en team heel veel mogelijk. Gooi het open en we bespreken het samen.

Wij vinden het belangrijk dat het gevoel goed is. En dan niet alleen een goed gevoel bij het ontwerp, de materialen/apparatuur, de prijs e.d. Maar juist bij ons als bedrijf! Wij geven jullie graag het volste vertrouwen dat wij jullie droomkeuken kunnen realiseren en misschien nog wel meer dan dat.

Wat is jouw favoriete keukenmoment?  

Voor ons is de keuken de belangrijkste en mooiste plek van het huis: een prachtige plek waar geleefd wordt, waar échte verbinding centraal staat. Natuurlijk met het perfect op maat gemaakt kastje en/of de nieuwste apparatuur. Maar waar het werkelijk om draait, is wat jouw droomkeuken te bieden heeft: uitgebreid ontbijten met je gezinnetje, heerlijk tot rust komen met een Italiaanse espresso of eindeloos tafelen met vrienden of familie. Verbinden, dáár gaat het om in het leven.

Geschreven door: Annemarie de Mulder