Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!

Blog – januari 2020

2019 ligt alweer een klein maandje achter ons. Het was een mooi jaar met veel prachtige herinneringen, die ook veel beloven voor het nieuwe jaar. Daarom een mooie terugblik op vorig jaar, maar ook een kijkje in de toekomst. Want niet alleen de trends, maar ook wij zitten zeker niet stil.

In 2019 zijn we met ons team gegroeid. Niet alleen in aantal maar ook in kunnen. Zo hebben we tegenwoordig een eigen monteur. Rudy is een echte specialist in houtwerk en kan niet alleen veel (passend) maken maar bijvoorbeeld ook iets wat beschadigd is mooi bewerken en repareren. Ook hebben we onze visie en klantreis verder uitgewerkt in het bedrijf. Denk hierbij o.a. aan het versturen van de montagebrief 6 weken voor montage. Daarop staat de montagedatum en de belangrijke aandachtspunten voor en na montage. We hebben daarnaast ook een garantiebewijs ontwikkeld, die klanten ontvangen wanneer hun droomkeuken volledig is opgeleverd. Ook is er veel nieuw fotomateriaal gemaakt. Dit zie je terug op onze website en sociale media als Facebook, Instagram en Pinterest. Vooral Pinterest is een heel belangrijk maar vooral goed inspiratiemedium voor ons geworden. Volg jij ons daar ook al?

Naast al het werk moet er ook tijd zijn voor ontspanning en gezelligheid met het team. Daarom hebben we vorig jaar ook veel leuke activiteiten gedaan met het team, zoals: het teamuitje, de vakantie- en kerstborrel, etentjes, spontaan bootje varen en waterskiën, borrelen en natuurlijk de Venrayse Ondernemers Prijzen. We hebben ons samen toch maar mooi laten zien, zowel in ons bedrijfsverslag, als op de jurydag, als met de presentatie in de Schouwburg in Venray. De nominatie is en blijft een prachtig mooi compliment voor ons bedrijf. Het heeft ons een mooie spiegel voorgehouden, waarin we hebben gezien wat we samen al hebben bereikt en waar we nog naartoe willen streven. Daarnaast hebben we samen heel veel plezier gehad met alle voorbereidingen en de avond van de presentatie. Zeker niet onbelangrijk, er zijn mooie herinneringen gemaakt.

De droom van 2020

In 2020 zet de trend van zwarte keukenkasten en (gecombineerd met) oud balk eiken kasten verder door. We gaan nog meer marmeren aanrechtbladen zien. Ook zien we steeds meer planten in de keuken. De natuur is ons moodboard! Natuurlijke materialen en kleuren zijn en worden een belangrijk uitgangspunt voor de sfeer in en de uitstraling van onze keuken. Bovenkastjes in de keuken zijn bijna volledig verdwenen. Voor opbergruimte zien we nu veel hoge kastenwanden. Daarbij zien we veel wandschappen om de kleine en “gezellige” spulletjes op te zetten. Ondanks die wandschappen en spulletjes, creëren we toch graag rust in de keuken. Dit doen we met kleuren en de opbergmogelijkheden in de lades en hoge kastenwanden.

Een greep waarmee we dit jaar aan de slag gaan is: het ontwikkelen van een nieuwsbrief en een echt certificaat van de “De Mulder Keuken”. En het vastleggen van nog meer mooie keukens en projecten. Onze mogelijkheden in de keukens, maar ook in totaalprojecten (denk aan keuken, bijkeuken, badkamer, kledingkast etc.) kunnen we nog meer en beter aan jullie laten zien. Ook blijven we werken aan een nog betere en efficiëntere werkwijze binnen het team, samen met klanten en leveranciers en zullen we ons online verder ontwikkelen.

Stilstand is achteruitgang, dus stilzitten doen we zeker niet. Wil je niets missen of vind je het gewoon leuk om te zien hoe wij door 2020 heen reizen? Kom eens langs en/of volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest!

Geschreven door: Annemarie de Mulder