Fantastische plannen voor de rest van 2021!

De vakantieperiode en de bouwvak zit er alweer bijna op en we zijn druk bezig met allemaal leuke dingen voor dit najaar. Omdat we ons enthousiasme niet meer binnen kunnen houden, willen we alvast onze plannen met je delen: samen geniet je toch meer dan alleen. Ofwel: je krijgt even een kijkje in onze keuken!

Nieuwe website en fotografie

Als alles volgens planning verloopt (en natuurlijk verloopt altijd alles volgens planning joh) dan mogen we eind september een fantastisch mooie nieuwe website presenteren. Een website die naadloos past bij onze visie op de keuken en het hoge segment dat we willen aanspreken.

We willen je graag laten zien dat een keuken de belangrijkste en mooiste plek van je huis is: een prachtige plek waar herinneringen worden gemaakt, waar échte verbinding centraal staat. Denk hierbij aan uitgebreid ontbijten met je gezinnetje, heerlijk tot rust komen met een Italiaanse espresso of eindeloos tafelen met vrienden of familie. Dáár gaat het om in het leven. Het maatwerk kastje, de beste apparatuur en de mooiste technieken? Die maken wij én die maken de dromen mogelijk.

We zijn op dit moment druk met het maken van professionele foto’s van hele mooie opgeleverde projecten. Julie-Ann, onze fotografe, maakt niet alleen de meest prachtige statiefoto’s van onze keukens, interieur of details van het meubelwerk. Ze maakt ook de mooiste en vooral gezelligste belevingsfoto’s. Zo worden belevingsfoto’s perfect gecombineerd met de hoogwaardige uitstraling die we zoeken.

Verder slaan Flying Kiwi (voor het mooiste beeld en de techniek), Sociaal Kapitaal (voor de positionering en de juiste woorden) en Effecty (voor de beste vindbaarheid) en wijzelf de handen ineen voor een fantastisch eindresultaat. En we kunnen niet wachten om jullie meer te laten zien.

Kookdemo: Ontdek je (stoom)oven

Het ziet er ein-de-lijk weer naar uit dat we kookdemo’s mogen organiseren, zodat jij jouw keukenapparatuur nog beter leert kennen. In november organiseren wij weer een private diner. We nodigen dan bestaande en toekomstige klanten uit die Miele apparatuur in hun keuken hebben of gaan krijgen. Met een klein, geselecteerd gezelschap ga je samen met een echte chef-kok jouw diner aan de hand van Miele keukenapparatuur klaarmaken. Je leert dan niet alleen jouw apparaten beter kennen, maar je mag vervolgens ook genieten van een heerlijk diner. En wij snappen het best als jij dat diner leuker vindt dan het koken 😊.

Mocht het niet schikken in november en/of heb je geen Miele keukenapparatuur: op donderdag 23 en 30 december organiseren we van 10.00 tot 16.00 uur ook nog twee open dagen. Op deze dagen staan wij en andere chef-koks voor je klaar om al je vragen over jouw droomkeuken en keukenapparatuur te beantwoorden. Dit doen we allemaal zodat jij optimaal van jouw droomkeuken kan gaan genieten. Dus noteer het alvast in de agenda!

Inspiratie en kennis op onze socials

Samen met Nina van Sociaal Kapitaal werken we niet alleen aan onze nieuwe website, maar werken we ook de verbetering van onze sociale mediakanalen. Samen gaan we jullie vooral mooier, vaker en beter op de hoogte brengen van al onze inspiratiebronnen, tips, tricks, alles wat hier allemaal speelt en alle mogelijkheden die er zijn. Je komt ons tegen op Pinterest, Facebook en Instagram, maar we zullen onze content toespitsen op ieder platform.

HOOG.Design

Je was het misschien al tegengekomen, maar je vindt ons tegenwoordig ook terug op het inspiratieplatform HOOG.Design. Exclusieve woon- en tuin inspiratie worden bij HOOG.Design samengebracht in een hoogwaardig inspiratieplatform. Wij komen met onze meest bijzondere keuken- en interieur projecten ook op dit platform voorbij.

Onze inspiratie updates

Wil je ons vaker voorbij zien komen? Of meer geïnspireerd raken? Krijg je niet genoeg van ons via onze sociale kanalen? Meld je dan aan voor onze inspiratie mailings. Ongeveer eens per twee maanden brengen we deze uit. Hiermee lichten we één opgeleverd project uit ter inspiratie, vind je onze hoogtepunten van de afgelopen tijd en geven we je handige tips! Kortom: voldoende kanalen om ons te volgen en op de hoogte te blijven van alles wat wij én jouw droomkeuken te bieden hebben!

Geschreven door: Annemarie de Mulder