‘Een kijkje in de keuken’ – Open dagen Wanssum 2021

UPDATE i.v.m. corona maatregelen:

Goed nieuws: vooralsnog gaan onze open dagen op 23 en 30 december wél door. Echter, met oog op de huidige maatregelen zullen de open dagen er iets anders uit gaan zien dan verwacht en gehoopt. Belangrijke informatie op een rijtje:
  • Openingstijden voor de open dag verschuiven naar 10:00 t/m 17:00
  • Bezoek aan onze showroom in mogelijk op inschrijving, dus GEEN vrije inloop. Dit om een veilige afstand voor iedereen te kunnen garanderen.
Dit alles mag de pret niet drukken; we maken er een prettige, culinaire en bovenal gezellige dag van!
Schrijf je in voor de open dagen via administratie@demulderkeukensopmaat.nl en dan bieden wij jou een tijdsblok aan.

 

Vragen stellen, verhalen delen en heerlijke hapjes proeven? Wij verwelkomen je graag op de Stayerhofweg in Wanssum bij onze open dagen op donderdag 23 en donderdag 30 december 2021 waarbij gezelligheid, informatie en inspiratie centraal staan.

Onze open dagen zijn niet alleen voor mensen die zich willen laten inspireren door prachtige interieurelementen; ook voor mensen die al een droomkeuken- of interieur hebben en daar een vraag over hebben. Wij helpen je graag met vakkundig advies. Heb je ‘gewoon’ een mooi verhaal over jouw droomkeuken? Ook daar zijn we heel benieuwd naar!

Advies, ideeën en sfeer

Daarnaast horen we regelmatig dat mensen niet alles uit hun keukenapparatuur halen of dat ze het soms nog niet volledig onder de knie hebben. Zonde, want met het vernuftige keukenapparatuur dat in jouw droomkeuken zit, kun je je kookervaring verrijken. Ook kan jouw keukenapparatuur je bijna volledig ontzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Professionele Miele-chef

Deze open dagen zal er een Miele-chef aanwezig zijn die het keukenapparatuur demonstreert. Handig als je zelf in het bezit bent van bijzonder keukenapparatuur zoals een stoomoven. Zo kun je bij stoomovens haarfijn instellen hoe je je maaltijden gestoomd wilt hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iets overkookt of doorkookt én je hebt een gezonde maaltijd. Zonde als je je stoomoven niet gebruikt omdat je niet weet hoe het werkt, wij zweren er namelijk bij!

Tips en tricks

Niet alleen is het fijn om te weten hoe je apparaten werken, maar ook wat je er allemaal mee kunt doen. Daarin voorziet Miele-chef je van nuttige tips. Ook kun je deze dagen tips en inspiratie uitwisselen met andere mensen die zelf in het bezit zijn van een zo’n keukenapparaat. Zeker de moeite waard!

Om in de kerststemming te blijven, zullen wij samen met de chef zorgen voor een goede dosis gezelligheid en lekkere hapjes en drankjes. Wij hebben er nu al zin in! Kom je ook? We staan donderdag 23 en donderdag 30 december 2021 van 10.00 tot 17.00 graag voor je klaar.