De klantreis

Ditmaal vertellen we je graag meer over de klantreis bij De Mulder Keukens op Maat. Want samen met jou/jullie gaan we graag aan de slag om je droomkeuken te realiseren. Om tot een prachtig eindresultaat te komen, is het nodig dat we samen verschillende stappen ondernemen. Aan de hand van een eerdere klantreis beschrijven we in deze blog de stappen die wij samen met de klant hebben doorlopen. Deze lieve familie uit Eindhoven vertelt je hoe zij onze werkwijze hebben ervaren.

Oriënteren en intakegesprek

Voorafgaand aan het intakegesprek is het handig als jullie al enigszins een beeld hebben van jullie droomkeuken. Kijk eens rond op social media of onze website; loop rond in onze showroom of blader in een woonmagazine (als VT-wonen, Stijlvol wonen etc.). Vanzelfsprekend kun je ook volledig blanco het intakegesprek ingaan. Dan presenteren wij je vervolgens graag alle mogelijkheden.
Bij het intakegesprek begint de echte reis naar jullie droomkeuken. Wij zorgen voor de koffie, de inspiratie, tijd, aandacht en de kennis. Tijdens het intakegesprek gaan we rustig en geheel vrijblijvend in gesprek om al je voorkeuren en wensen te bespreken. Om tot een volwaardig en vrijblijvend advies te komen, hebben we ook input van jullie nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleveren van:

  • foto’s van keukens die je mooi vindt;
  • maten en bouwtekeningen;
  • voorkeur voor kleuren, specifieke wensen en stijlen;
  • keuzes in apparatuur.

“In november 2019 liepen we voor het eerst even binnen bij Ferdie de Mulder, Keukens op Maat in Malden. We waren onderweg naar vrienden in Lent en met het idee van een aankomende aanbouw mét keuken in het achterhoofd liepen we redelijk spontaan de showroom binnen.

Het eerste wat opviel was een warm welkom en een mooie showroom. We neusden wat rond en na de eerste spontane gesprekken waren we al enthousiast over een keuken die we hadden gezien. Aangezien Ferdie familie is en hij op dat moment in de showroom in Wanssum stond, besloten we een afspraak te maken. Niet veel later zaten we aan tafel bij Ferdie in Wanssum. Tot onze verbazing stonden daar nog meer keukens naar onze smaak.”

Advies op maat en opmaken offerte

Aan de hand van jullie input komen wij tot een eerste, geheel vrijblijvend advies. Hierin presenteren we een eerste ontwerp van jullie droomkeuken, inclusief een schets van de ideale opstelling. Daarnaast presenteren we jullie graag de ideale materiaalkeuze in combinatie met de gewenste apparatuur. Pas als jullie net zo enthousiast worden van ons advies als wij, dan gaan wij aan de slag met een allesomvattende offerte. Deze offerte is volledig gespecificeerd op jullie wensen en behoeften, inclusief 3D schetsen met verschillende aanzichten. Vanzelfsprekend krijgen jullie alle ruimte en tijd om deze te laten bezinken en jullie op- of aanmerkingen door te geven aan onze adviseur. En pas wanneer alles volledig juist is afgestemd en overeengekomen, worden de handtekeningen gezet en gaan we aan de slag. Jullie droomkeuken wordt dan echt werkelijkheid!

“Mijn man is een liefhebber van mooie spullen en met de juiste detailafwerking. Waar mijn ideeën uitgingen naar opstelling, kleuren van het blad en wel of geen stoomoven. Ging het ‘mannen’-gesprek snel over de juiste fineerrichting van de kopse kanten van de kastjes. Iets wat mij niet één, twee, drie opvalt, maar mijn man direct zag.

Blijkbaar was dat bij andere speciaalzaken waar we eerder geweest waren iets waar niet op werd gelet. En eigenlijk staat de afwerking van de kopse kanten van de kastjes (mooie zin voor hints 😊) in combinatie met de hartelijkheid en flexibiliteit synoniem voor de rest van het proces.”

Installatietekeningen, inmeten en planning

Wij voorzien jullie en jullie aannemer van volledige installatietekeningen, zodat jullie weten welke voorbereidingen getroffen dienen te worden om jullie keuken op maat te realiseren. Om alle processen en de reis naar jullie droomkeuken soepel te laten verlopen, zorgen wij voor een duidelijke en overzichtelijke planning. 10 tot 11 weken voorafgaand aan de montage nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak om de keuken in te meten. Direct na het inmeten gaan wij hard aan het werk met het uitwerken van jullie droomkeuken en de bestellingen van de gewenste apparatuur. Wil je toch nog een en ander wijzigen of is er onverwachte vertraging ontstaan in de voorbereidende werkzaamheden? Dan denken we natuurlijk graag met je mee. Let wel dit kan gevolgen hebben voor de planning en soms ook de prijs.

Montage

Het moment is daar! Ons enthousiaste montageteam gaat aan de slag met het monteren van jouw keuken. Omdat wij veel liefde en aandacht in de keuken op maat stoppen, hebben we zo’n drie dagen nodig om de keuken te monteren. Ga lekker achterover zitten en geniet van de droom die realiteit wordt! Natuurlijk verwachten we wel dat er iemand aanwezig is om ons team te verwelkomen. Wanneer de keuken klaar is, zullen de monteurs je een korte uitleg geven over je nieuwe keuken en apparatuur. Zodat je al een klein beetje wegwijs bent gemaakt in jullie nieuwe keuken.

“Alles is tot in detail uitgedacht en ook de plaatsing werd met de grootst mogelijke zorg gedaan. Zelfs toen er naar ons idee iets net anders mocht, wat nergens vastgelegd was, werd het direct opgelost. Uit de manier van werken spreekt de liefde voor de keuken. Iets wat wij zeker delen. En ook al liggen we iets verder van de route, wij adviseren inmiddels iedereen met oog voor kwaliteit, eens te gaan praten met Ferdie en zijn team.”

Geniet

Of je nu ’s ochtends geniet van je eerste kop koffie en croissantje of ’s avonds van een heerlijk, welverdiend wijntje om de dag af te sluiten. Geniet van al het moois dat jouw nieuwe keuken te bieden heeft. Na verloop van tijd zullen wij contact met je opnemen om te vragen of we nog eens langs mogen komen. Jullie hebben dan uitgebreid kennis kunnen maken met je nieuwe keuken, waardoor wij jullie eventuele vragen kunnen beantwoorden, extra uitleg kunnen geven en tips en tops voor ons kunnen bespreken. Hebben jullie vóór deze tijd vragen of opmerkingen? Schroom dan alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor je klaar!

“Nogmaals hartelijk dank voor onze prachtige keuken, we genieten er met volle teugen van! We hebben genoeg ontvangen vanuit jullie, service, aandacht en een prachtig product.”


Geschreven door: Marlieke Talen en Annemarie de Mulder